Home » AUDIO

AUDIO

LECTII GRATUITE LIMBA ITALIANA PE EMAIL ! OFERTA LIMITATA!

Ti-am pregatit o surpriza pe care cred ca o asteptai.

Mai jos gasesti 44 de lectii audio care cuprind cele mai uzuale cuvinte in limba romana, traduse si pronuntate in limba italiana.

Aplicatia este una interactiva .Cuvintele sunt atat in limba romana cat si in limba italiana.Pentru asta trebuie sa cunosti insa cateva instructiuni de folosire a aplicatiei, si anume:

1.Selecteaza lectia dorita (de exemplu lectia audio Adjective diverse) prin pozitionarea mouse-ului asupra lectiei.

2.Apesi dublu click pe lectia dorita.

3.Ai la dispozitie toate cuvintele lectiei.(in partea stanga ai traducerea in limba romana iar in partea dreapta ai traducerea in limba italiana)

4.Pozitioneaza mouse-ul pe cuvantul pe care doresti sa il inveti ( cand e selectat, culoarea de fond devine albastru).De exemplu cuvantul “stesso” care inseamna “acelasi” in limba romana.

4.In partea dreapta a aplicatiei ai la dispozitie 2 simboluri.( primul e simbolul audio ca sa poti auzi cum se pronunta cuvantul in limba italiana iar cel de-al doilea e simbolul foto care iti afiseaza o fotografie reprezentativa pentru acel cuvant)

5.Apasa click pe unul dintre simboluri ( simbolul audio, de exemplu apesi click pe pronounce stesso si respectiv simbolul foto, de exemplu apesi click pe Image for stesso) in functie de optiunea de invatare aleasa.

6.Ca sa inveti o noua lectie apasa dublu click pe linkul din partea de sus a aplicatiei si anume Romanian-Italian Lessons.


Post a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

ITALIANA ONLINE

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.